Son Film :

SADAKATSIZ / UNFAITHFUL +18 Türkçe Dublaj Tek Parça izle








Share this article :

+ yorum + 4 yorum

22 Kasım 2014 00:05

--Yorum Part 1-- (Film bile tek part, benim mesaj tek parta sığmıyor. İkiye böldüm)

Başrollerde Richard Gere ve Diane Lane'in oynadığı müthiş bir filmdir.

Çiftimiz evli ve çocuklu, hayatlarında her şey normal gibi gözüken bir çifttir. Ancak bir şey eksiktir: heyecan! Diane Lane -ya da filmdeki adı her neyse- bir gün alışveriş yapmak için çarşıya çıkar. Birkaç kitap alır. Tam eve dönmek için taksiye binecekken, birden fırtına çıkar ve yere düşer. O sırada kendisine yakışıklı bir genç yardımcı olur. Onu evine davet eder...

Sonrasını anlatmayayım spoiler olmasın...

Ama şunu söyleyim kendi türünde tüm zamanların en iyi filmlerinden biridir. Nedir o tür? Erotik-gerilim-dram. Film tam olarakta işte bu 3 bölümden oluşuyor. İçinde fazla -nude dediğimiz- çıplaklık olmayan ama heyecan verici sahnelerden oluşan bir 30-40 dk ile başlıyor. Ve sonrasında "acaba bir sonraki sahnede ne olacak" diye devam eden akıcı bir gerilim ve korkunç final!

Evet korkunç final! En son sahnede arabanın trafik ışıklarında durduğu o sahnede ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız! Kamyon çarpmışa döneceksiniz! Ve bu filmi izledikten aylar sonra bile kendinize o soruyu soracaksınız: "Ben olsam ne yapardım"

Uzun süre etkisinden kurtulamayacağınız müthiş bir erotik-gerilim filmi. "Aşk her şeyi affeder mi" sorusuna cevap arıyor. Bence cevap vermek için acele etmeyin! Önce bu filmi izleyin, sonra bir kez daha düşünün!

Biraz da yönetmen Adrian Lyne'den bahsetmek istiyorum, ki kendisinin 1987 yapımı Öldüren Cazibe filmi ile -en iyi yönetmen dalında- Akademi adaylığı bulunuyor. Sıradan bir yönetmen değildir yani dikkatinizi çekerim. Filmlerinin neredeyse hepsi erotik filmdir. Ama dediğim gibi içinde nude (çıplaklık) bulamazsınız. Çünkü Adrian Lynee bilir ki, erotik film başka şeydir, porno film başka! Günümüzde erotik film adı altında içerisinde bolca sevişme sahnelerinin yer aldığı ve sadece ticari amaçla çekilmiş, hiçbir sanatsal özelliği olmayan tonla film var. Ama adrian lyne filmlerinde bunları bulamazsınız. Elbette çok fazla sevişme sahnesi vardır ama onun bir öncesi vardır. Mesela az önce bahsettiğim Öldüren Cazibe filmi hariç, hiçbir filmde çiftlerimizi 40. dakikadan önce yatağa sokmaz. (Bu arada Öldüren Cazibe için ister istemez spoiler verdik, affola). Çünkü sokarsa erotizm denen şey kaybolur. Çünkü erotizm demek sevişmek demek değildir. Cinsellik değildir. Erotizm bir duygudur. Bir arzudur. Hissetmektir. Bu yüzden Adrian Lyne filmlerinde bize bu duyguyu, bu arzuyu hissettir. Zaten hep söylerim, iyi bir yönetmen önce seyirciye bir şeyi istettirir. Ama sevişmelerini isteriz, ama öldürmesini isteriz, ama katilin yakalanmasını isteriz. Bir şeyi deli gibi istememiz gerekiyor. Önce bir yönetmen önce bunu yapar, istettirir.Sonra da istediğimizi verir. Bize "oh be" deyip derin bir nefes almak kalır. İşte Adrian Lyne böyle bir yönetmendir.

Adrian Lyne'nin bu 2 film dışında tavsiye edebileceğim iki filmi daha var:

Ahlaksız Teklif (1993) http://www.imdb.com/title/tt0107211/
Dokuz Buçuk Hafta (1986) http://www.imdb.com/title/tt0091635/

Bu türden hoşlananlar için bu 4 filmin tamamını tavsiye edebilirm. Zaten bu sayfada olduğunuza göre 1.sini izlediniz demektir. Eğer bu filmi izleyipte beğendiyseniz diğer 3 filmi de izleyin.

tek mesaja sığmadı. diğer mesajdan devam ediyorum:

22 Kasım 2014 00:08

--Yorum Part 2 --

devam...

Bunların dışında son dönem filmlerinden tavsiye edebileceğim Kaset İşi var: http://www.imdb.com/title/tt1956620/ ama bunu adrian lynee yönetmiyor. Jake Kasdan yönetiyor (Kötü Öğretmen'in yönetmeni). Yalnız bu sitede yok galiba bu film. Dikkat ediyorum da uzun zamandır yeni film eklenmiyor. 2014 filmleri de olsa iyi olurdu. Alternatif olarak bolca erotik filmin yer aldığı bir siteyi tavsiye edebilirim: http://izleorg.org/kaset-isi-turkce-dublaj-full-hd-izle.html (burdan izleyin) görüntü kalitesi çok iyi. hem 720p var hem 1080p. hem partlı var hem tek part). Ayrıca türkçe dublaj ve altyazılı seçenekleri de sunuyor. Ben tuttum bu siteyi. Neyse Cameron Diaz demişken, John Malkovich Olmak filmini izleyin (http://www.imdb.com/title/tt0120601/) Bu filmi izledikten sonra "hani Cameron Diaz nerde" diyeceksiniz. Bunu garanti ediyorum :) Ve makyaj mucizesine tanıklık edeceksiniz. Makyajın bir insanı nasıl değiştirebileceğini anlayacaksınız. Hatta filmi baştan izleyip "Cameron Diaz hangisi acaba" diye bakınacaksınız :) Tamam biraz abartmış olabilirim :)

Neyse çok uzun yazdım. Daldan dala atladık. Elim sakattı da uzun zamandır yazamıyordum şimdi acısını çıkarıyorum :) Zaten bana ağzın dursa elin durmuyor derler :) Haklılar galiba :) Yanımda konuşacak biri olmayınca kendimi yazıya veriyorum. Bak hala yazıyorum. Biri beni durdursun! :)

Biri beni durdursun demişken :) Evet Maske filminde Jim Carrey'nin kullandığı replik! Onu da izleyin. Eski ama güzel filmdir. O filmde de Cameron Diaz oynuyor.

Neyse tamam. Sustum. İyi seyirler.

İnanmıyorum Google bile kabul etmiyor: HTML'iniz kabul edilemez: En fazla 4.096 karakter olabilir

Google bile yazmamı istemiyor. Neyse ikiye bölüyorum :)

Lanet olsun Google! Robot değilim. İki sefer doğrulama kodu çıkarıyor! Neymiş robot olmadığımı ispatlayacak mışım! Google bile "sen insan olamazsın" demek istiyor :)

Lanet şey!

Yorum Gönder

 
Support : eşya taşıma Copyright © 2011. Türkçe Dublaj Film İzle Hd Full Film İzleme Keyfi - All Rights Reserved